Välkommen till min nya webbplats!

Om du är intresserad av hur vi kan skapa bättre livskvalité och ökad framgång genom att bli ännu bättre på att samarbetat med andra, ja, då har du kommit helt rätt.

Jo jag vet, du är en naturbegåvning redan idag – men jag kan hjälpa dig bli medveten om vad du verkligen kan så att du kan göra rätt oftare. Så att du når ett läge där alla är nöjda efteråt, det jag kallar happy-happy. Tro mig, stolpe in istället för stolpe ut – nån gång ibland – gör stor skillnad i längden.

På denna webbsida kommer jag att publicera bloggposter med aktuella vinklar på detta universella tema – allt kopplat till min egen och andras forskning.

Dessutom kommer jag regelbundet att publicera frågor jag får från läsare och ge mina svar och tips hur vardagen kan hanteras – på jobbet och privat.

Hoppas vi hörs vidare!

— Lars-Johan Åge